Sommarhälsning

Det har varit en väldigt annorlunda vår och försommar på grund av pandemin som påverkat alla, mer eller mindre. Vi har genomfört utbildningar i enlighet med vilka råd och rekommendationer som berörda myndigheter har gett. På några orter har vi fått stoppa utbildningarna.

  • I Stockholm, där mer än hälften av deltagarna är från polisen, fick vi göra utbildningsstopp på grund av att de innehar samhällsviktiga funktioner.
  • I Kalmar där flera olika organisationer satte utbildningsstopp för sina anställda, vilket ledde till att vi blev för få för att kunna genomföra utbildningen.
  • Göteborg hann vi inte starta
  • Malmö 27 avslutades i förra veckan.
  • Intensivutbildningen i Malmö avslutades även den i förra veckan, där var det 16 nöjda deltagare.

Vi tar nu nya tag inför höstens utbildningar och står väl rustade att möte tillströmningen på kursdeltagare som ser riktigt bra ut. Vi räknar med att starta enligt den plan vi lagt och hoppas att organisationerna inte sätter högre krav än ansvariga myndigheter.

Bara för att vara proaktiva, (vilket vi gillar) håller vi på att ta fram en webbaserad onlineutbildning för projektledare. Den ska vara klar att genomföra från och med september.

Vi vill passa på att önska alla en riktigt skön sommar, ta hand om er och era anhöriga på bästa sätt.