Tack alla deltagare som skrivit recensioner på utbildning.se, som nu är uppe i 311 stycken. Vi har fått smått otroliga 4,8 av 5 möjliga läs recensionerna här.

Vi vet att vi har ett på marknaden starkt erbjudande, som bygger på att vi kombinerar ett specialframtaget ledarskapsprogram med en projektdel som bygger på ISO standader, IPMA:s ICB och NCB samt PM Book.

Vårt program är registrerat hos IPMA, och det är endast 2 utbildningsföretag i Sverige som har ett IPMA registrerat program.

Inlärning sker över tid, och med vårt upplägg tar det cirka 2,5 månader. Det som gör oss unika är att vi genomför utbildningen med samma deltagare. Detta leder till att vi får en unik grupputveckling, där alla deltagare lär känna varandra väldigt väl.

Vi genomför utbildningen som vi själva lär ut i utbildningen, genom att starta med en kick off och avsluta med en kick out, där allt ingår.

För de som inte tycker att det långa programmet passar in i deras arbetsliv, finns det intensivutbildning i Stockholm och Malmö (utan internat) och i Ronneby på Ronneby Brunn (med internat). Nästa år startar vi även denna utbildning i Umeå. Ett fullgott alternativ med högt tempo, som har samma innehåll som det långa programmet, men där vi inte utvecklar alla delar lika mycket, men de viktigaste områdena gås igenom på samma sätt som i det långa programmet.

Till sist vill jag nämna att ni också erhåller en livslång fri support för kursdeltagarna av våra lärare. Detta för att ha någon erfaren att stödja eller coacha, då osäkerheten gör sig påmind.

Allt detta gör oss unika och det är fantastiskt kul att vi får dela med oss av den kunskap som alla våra kunniga lärare innehar.